VZW
PIBO-Campus

75 JAAR FRUITTEELTONDERZOEK IN DE PROVINCIE LIMBURG, DAT MOET GEVIERD WORDEN. 18 mei 2018

Wie had kunnen denken dat met de oprichting van het Koninklijk Opzoekingsstation van Gorsem in 1943 de basis werd gelegd voor internationaal gerenommeerd toegepast wetenschappelijk onderzoek bij pcfruit vzw anno 2018? Om nog meer succes te oogsten, nemen we u tijdens het Fruitcongres mee in de geschiedenis van de organisatie en geven we tegelijk een dynamische kijk op de toekomst.

Via inspirerende workshops in de namiddag gaan we op zoek naar antwoorden op vragen die spelen in de fruitteeltsector. Gaan innovaties in de fruitteelt zorgen voor toekomstig bedrijfsmanagement in de cloud? Bieden gezondheidsaspecten verbonden aan fruitconsumptie opportuniteiten voor onze telers? Hoe zal de appel- en perenmarkt er in de komende jaren gaan uitzien?

Tijdens het avondprogramma zullen, naast de uitreiking van de Award Albert Soenen, toonaangevende sprekers de relatie tussen fruit en gezondheid en de toekomst van de landbouw uit de doeken doen. Wij ontmoeten je graag op 7 juni in het Kasteel van Ordingen.

Schrijf je nu in! Klik hier.