VZW
PIBO-Campus

Vacature Project Manager Landbouw (adviesdienst nutriënten) 19 januari 2021

Op zoek naar een uitdagende functie binnen landbouw? Solliciteer nu!

Voor het CVBB, Coördinatiecentrum Voorlichting en Begeleiding duurzame Bemesting, is Hays Life Sciences op zoek naar een Project Manager Landbouw die voor de adviesdienst nutriënten de spilfiguur kan zijn tussen de verschillende onderzoekspartners, de VLM en andere stakeholders. De adviesdienst nutriënten focust zich de begeleiding van land- en tuinbouwbedrijven met het oog op duurzame bemesting en algemene bodemzorg.

Klik hier voor meer info

De adviesdienst nutriënten focust zich de begeleiding van land- en tuinbouwbedrijven met het oog op duurzame bemesting en algemene bodemzorg. Interesse in deze job? Solliciteer dan nu online: https://lnkd.in/dsS49aq


Functie met veel verantwoordelijkheid (aansturen van een 20-tal mensen)

Werken op projectmatige basis

Mooie verloning op basis van ervaring, aangevuld met extralegale voordelen


In deze functie als Project Manager Landbouw sta je in voor het uitwerken en uitrollen van vooropgestelde doelstellingen. Je bent spilfiguur tussen de opdrachtgevende overheid, de verschillende onderzoekcentra en andere interne en externe stakeholders. Je coördineert de overlegvergaderingen en leidt deze in goede banen. Verder teken je mee bepaalde processen uit in samenwerking met interne specialisten, zoals een communicatieplan en een digitaal platvorm. Tot slot zorg je voor een frequente rapportage aan het bestuur over genomen acties en de vooruitgang van het project.

Voor de job als Project Manager Landbouw zijn we op zoek naar iemand met een masterdiploma en/of relevante ervaring in het coördineren van complexe projecten. Je hebt bij voorkeur affiniteit met land- en tuinbouw. Naar persoonlijkheid toe ben je een echte peoplemanager die diplomatisch kan handelen wanneer nodig, knopen kan doorhakken en kan communiceren op verschillende niveaus (gaande van boeren, milieuorganisaties tot directieniveau). Verder heb je jouw eigen wagen ter beschikking die je kan gebruiken voor dienstverplaatsingen.

Als Project Manager Landbouw kom je terecht in een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je werkt in een flexibel uurrooster vanop een standplaats naar keuze in Vlaanderen en kan je ook deels telewerken. Verder heb je recht op een mooie verloning op basis van ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques…

Wil je graag meer weten over deze vacature als Project Manager Landbouw bij het CVBB? Solliciteer dan snel online met je CV of LinkedIn profiel via de Hays website.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker contact op met Lena Van Liedekerke van Hays Life Sciences Gent via +32 (0)9 210 52 70 of stuur me een bericht via LinkedIn.