VZW
PIBO-Campus

CVBB bedrijfsbegeleiding, iets voor jou? 18 december 2017

Wat is CVBB? Klik hier voor meer informatie.

Wil je in 2018 deelnemen aan de CVBB bedrijfsbegeleiding? Vergeet dan niet om je aanvraag in te dienen! We geven jou persoonlijk advies over bemesting, tips over het behalen van een lager nitraatresidu en de meest actuele nieuwtjes in de wetgeving. Wist je dat het advies een waarde heeft van 350 euro, maar je slechts 50 euro + BTW op het factuurbedrag betaalt?

Een CVBB-adviseur komt één uur langs op het bedrijf en geeft antwoord op al je vragen. Met bodemanalyses kan je de bemesting tijdens het seizoen bijsturen. Als afsluiter kan je kiezen voor een stikstofanalyse na de oogst op één perceel of een tweede uur begeleiding.

Het advies heeft een waarde van 350 euro, maar je betaalt slechts 50 euro + BTW op het factuurbedrag. Er is een dossierkost van 25 euro en de gepresteerde uren worden verrekend aan 50 euro per uur. Zo rest er maximaal 225 euro budget voor (niet-verplichte) grondanalyses.

Heel belangrijk, enkel wanneer je een nitraatoverschrijding kan voorleggen van de voorbije 3 jaar (ofwel 2017 ofwel 2016 ofwel 2015) kom je in aanmerking voor het begeleidingspakket. Nieuwe deelnemers zijn vrij van deze voorwaarde.

Omdat de plaatsen beperkt zijn, is het van belang dat je je aanvraag zo snel mogelijk aan ons terugbezorgt.

Van zodra je aanvraag verwerkt is, contacteren wij jou!

Je kan je hier inschrijven door contact op te nemen met ons.

jolien.bode@pibo.be
martine.peumans@pibo.be

012/398055